ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ  ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Tα συμπεράσματα δικά σας. - Μια μαρτυρία για το κλίμα σε σχέση με τους μετανάστες



''Τη νύχτα της Κυριακής 22/5 γύρω στις 1.30 , εμφανίζεται στην οδό Μιαούλη , στο ύψος της οδού Παπανικολή, μια ομάδα 25 με 30 ατόμων που στην πλειοψηφία τους φορούσαν φούτερ με κουκούλες (hoodies).

Οι περισσότεροι κρατούσαν καδρόνια ενώ κάποιοι τα είχαν ''στολίσει'' και με ταβανόπροκες. Έκαναν επίθεση στους μετανάστες που συνήθως βρίσκονται στο δρόμο πουλώντας λουλούδια και άλλα γκατζετάκια.

Δύο τρείς όρμησαν και σε κάποιους -μετανάστες επίσης - που δουλεύουν στα μπαρ του δρόμου. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση κάποιων -καταστηματαρχών ενδεχομένως- που προσπάθησαν να τους εμποδίσουν. Ο κόσμος που βρισκόταν στο δρόμο και στα μαγαζιά στη πλειοψηφία του αποχώρησε. Στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν στο στενό της Παπανικολή σαν συντεταγμένη ομάδα, αρκετά πειθαρχημένοι , και κάποιος , που προφανώς επιτελούσε χρέη ''λοχία του λόχου΄΄, τους είπε πως φεύγουν με κατεύθυνση το Θησείο. Ενώ προχωρούσαν προς την οδό Αγίας Θέκλας , ένας δύο από την ομάδα εντόπισαν έναν από τους εργαζόμενους μετανάστες του φούρνου ''ο Ηλίας'' που βρίσκεται εκεί. Όρμησαν επάνω του αλλά ευτυχώς ο μετανάστης κατέφυγε στο εσωτερικό του καταστήματος , ενώ ταυτόχρονα ο ΄επικεφαλής΄΄του φώναξε : ''άστον αυτόν προχωράμε , άλλη φορά''. Στη συνέχεια έφυγαν διαμέσου της Αγίας Θέκλας προς την Ερμού.

Εντύπωση προκάλεσε η πειθαρχία της ομάδας''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


25Mgr - ΣΥΝΤΑΓΜΑ

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP